Service

Bij Garage Cappon staan we voor elke klant klaar voor kleine en grote onderhoudswerken, herstellingen en een uitstekende bandenservice. Van particuliere wagens tot bestelwagens, dit voor alle automerken.

Een persoonlijke en correcte service centraal

Ruim 75 jaar staat een persoonlijke en correcte service bij ons centraal. Garage Cappon is officieel verdeler van de automerken Citroën en Peugeot, maar elke wagen is welkom voor onderhoud en herstellingen. Bij ons is de klant geen nummer, we garanderen een persoonlijke topservice voor alle automerken. Tevreden klanten, daar gaan we voor!

Hier behandelen ze de klant echt nog als koning.

Dimitri C

Tijd voor onderhoud of inspectie?

Periodiek onderhoud aan je voertuig is cruciaal om de levensduur te garanderen. Daarom is het belangrijk dit tijdig te laten uitvoeren. Een vast jaarlijks moment voor onderhoud vormt een goede basis. Raadpleeg ons voor advies.

Voor de inspectie van een elektrisch voertuig kun je zeker ook bij Cappon terecht. Gebruikelijke elementen van zo’n inspectie zijn een check van de remblokken, het vervangen van de ruitenwissers, het aanvullen van de nodige vloeistoffen en nazicht van de accu van je EV of hybridewagen. Algemeen stelt men dat de kosten tot 35% lager liggen dan bij een onderhoud aan een wagen met thermische motor.

Zo zijn er bij een elektrische variant minder slijtageonderdelen aanwezig, en door de regeneratieve remmen hoef je dit specifiek onderdeel minder snel te vervangen. Onze techniekers maken graag samen met jou een onderhoudsplan op.

Een defect aan je wagen?

Een goed onderhoud van je wagen kan defecten voorkomen. Uiteraard kan het gebeuren dat er een technisch of ander defect is en dan staan onze techniekers klaar om het probleem te bekijken en te zoeken naar een gepaste oplossing. 

Wij doen er steeds alles aan om je wagen weer in topvorm te krijgen, jong of oud. Ons team blijft zich namelijk constant bijscholen zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste modellen en evoluties in autotechniek.

Bestelwageninrichting op maat

Bij Cappon zorgen onze specialisten tevens voor het praktisch ombouwen van je bestelwagen. We installeren onder andere kasten, rails, ladders en algemene technische zaken zoals elektrische signalisatie of koeling. Met andere woorden een inrichting op maat van je mobiele werkplaats. Zo krijg je niet enkel meer overzicht, je kan ook efficiënter én veiliger te werk gaan. 

Specifieke plannen of wensen? Geen enkel probleem, kom gerust langs met je voorstel en samen bekijken we wat mogelijk is.

De juiste band voor jouw veiligheid

Ook in onze bandenservice gaan we ver. Om jouw veiligheid en rijcomfort te garanderen, hebben wij een uitgebreid gamma aan zomer- en winterbanden. We staan in voor reparaties, vervangingen en de jaarlijkse wissel van winter- en zomerbanden. Je banden stockeren in onze garage? Dat kan ook!