Koetswerk

Onze carrosseriespecialisten repareren alle koetswerk, van kleine lakschade tot grote beschadigingen na een ongeval. Als partner van de meeste verzekeringsmaatschappijen, kun je rekenen op een vlekkeloos verloop van het herstel van je wagen, zodat je snel terug de weg op kan. 

Een garantie op kwaliteit

Wij garanderen een kwaliteitsvolle service bij herstel van schade aan de carrosserie van je wagen. Onze vakmannen werken aan beperkte beschadigingen zoals deuken, schade aan de spiegels of bumper en kleine krasjes, maar weten zich ook raad met grote en complete reparaties.

De weg naar piekfijn koetswerk

Ons betrouwbaar vakmanschap is één van de redenen waarom we gelden als een erkende partner voor heel wat verzekeringsmaatschappijen. De werkplaats voldoet aan alle nodige voorwaarden en onze autotechnici zijn gemachtigd om een expertise uit te voeren van de schade aan de wagen.

Garage Cappon beschikt dus over de nodige certificaten om elk dossier vlot en correct af te handelen. Samen met de verzekeraar regelen we alles voor jou. Jij hoeft je dus niet te bekommeren om nodeloos papierwerk of een voorschot voorzien. Bij langere werken aan het voertuig mag je gebruikmaken van één van onze vervangwagens. 

Sinds 1946 zorgen onze specialisten voor een hoogwaardig en betrouwbaar herstel.

Meer dan 75 jaar ervaring in carrosseriewerken

Als erkende verdeler van de merken Citroën en Peugeot bouwden we over deze wagens een grote expertise op, maar doorheen de jaren herstelden onze professionals ook andere merken en modellen. Iedereen met schade aan het koetswerk van hun wagen is welkom bij ons.

Cappon verzorgt lak- en spuitwerken, het uitdeuken en polieren van de wagen, herstel van schade aan de ruiten of andere werken. Wij voorzien reparaties aan een eerlijke prijs, met nadien ook transparante facturatie. Samen overlopen we de uitgevoerde werken en beantwoorden we graag eventuele vragen.