Naar overzicht

Garage Cappon krijgt een facelift!

In 2022 kiest garage Cappon resoluut voor de toekomst en voor vernieuwing, met aandacht voor onze rijke historiek en de straffe kwaliteiten die ons gevormd hebben tot wat we nu zijn. Samen op weg naar morgen!

Een toekomstgericht merk dat onze kernwaarden uitstraalt

Fris en toegankelijk maar toch ook stijlvol en authentiek, een fraaie balans die je ongetwijfeld in onze nieuwe huisstijl terugvindt. We verbinden met dit nieuwe concept de eerste generaties van Garage Cappon met de huidige doelen van onze familiale onderneming. Persoonlijk advies en een sterke na-service, daar blijven wij met plezier onze aandacht aan schenken.

De klant is bij ons nooit een nummer. We dragen een goede service hoog in het vaandel.

Origineel en herkenbaar in vorm en kleur

Met deze nieuwe huisstijl willen wij ons profileren als jouw ideale partner voor de toekomst. We zochten naar een gepaste branding die een fris en herkenbaar gevoel uitstraalt, met kleuren die dat gevoel versterken.

Daarnaast kreeg ook het interieur van onze showroom een kleurrijke make-over. Verschillende muren werden in de huisstijlkleuren gezet en onze prachtige originele campagnebeelden en het nieuwe logo kregen een passend plaatsje in de toonzaal.

“Onze nieuwe huisstijl, website en campagnebeelden zorgen samen voor een uniek en memorabel verhaal, en daar zijn wij trots op.”

Paul Cappon

Nieuwe website? Check!

Bij een vernieuwd concept hoort natuurlijk ook een website die volledig up-to-date is. Op onze splinternieuwe website vind je dan ook ons aanbod van nieuwe en tweedehands wagens en kan je ook meer lezen over onze uitgebreide service op vlak van onderhoud, herstellingen, carrosseriewerken, bandenservice en zoveel meer.

Samen op weg naar morgen

De wereld van de mobiliteit is in volle verandering en daar willen wij deel van uitmaken. Wij blijven in de toekomst dan ook onze kennis en ervaring combineren om elke klant de beste professionele service aan te bieden. Samen met jou gaan we in vertrouwen op weg naar morgen. Het team van Garage Cappon is klaar voor de toekomst!